Markalar

BERGER

Paylaş

HAZEL’in doktorlar, fizyoterapistler ve mühendislerden oluşan teknik kadrosunun tasarladığı BERGER Ortopedi, günümüzün yaşam şartlarına uygun, aktif bir yaşam tarzı, gün boyu maksimum kullanım konforu ve şık görünüm ön planda tutularak üretilmiştir.

HAZEL’in sektördeki deneyim ve bilgi birikimi BERGER’de hissedilmektedir.

BERGER, özenle seçilmiş yüksek kalite malzeme kullanIılarak, son teknoloji ile donatılmış tesislerde, kalifiye işçilikle üretilmiştir. BERGER’de her ürün, üretimin her aşamasında kalite kontrolünden geçirilmektedir.

BERGER destek ve ortezleri, gün boyu konforlu kullanım, kolay uygulama ve en yüksek medikal yararı sağlaması amacı ile esnek, yumuşak, hava geçirme özelliğine sahip, terletmeyen, koku ve kaşıntı yapmayan malzemelerden üretilmiştir.

Medikal tedavinin yanı sıra sporcuların ihtiyaçları da dikkate alınarak tasarlanan BERGER, kısa sürede birçok daldaki sporcuların da tercihi olmuştur.

HAZEL, hekimlerden, satış noktalarından ve kullanıcılardan gelen  ‘’kaliteden ödün vermeden, satın alınabilir, rekabetçi fiyat’’ isteğini BERGER ile karşılamıştır.